MEGAPACK (50 stuks) 3-Laags Mondkapjes

14,99

1 – 3 werkdagen
Deze mondkapjes, gemaakt van goede kwaliteit 3-laags non-woven filtermateriaal, hebben een goede filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Verder zijn ze voorzien van zachte, elastische oorlus die niet irriteert!

Bezorging in Nederland & België
Veilig en vertrouwd achteraf betalen
Supersnelle bezorging
Hoogste kwaliteit beddengoed
Scherpe prijsgarantie

Artikelnummer: 47685 Categorie:
Details

Product informatie

De afgelopen maanden zijn een emotionele achtbaan geweest en de veranderingen in onze samenleving zijn ingrijpend. We gaan ons allemaal moeten aanpassen aan de anderhalvemetersamenleving en de daartoe behorende regels. Mondkapjes worden in die discussie zeer vaak ter sprake gebracht en bieden een mogelijkheid om verdere verspreiding en besmettingen te voorkomen. Daarom heeft het kabinet besloten het mondkapje vanaf 1 juni te verplichten in het openbaar vervoer. De mondkapjes die wij je aanbieden zijn veilig, betrouwbaar en filteren de lucht die we inademen. Hiermee kun je vrij en beschermd reizen! Veilig en betrouwbaar:Deze mondkapjes, gemaakt van goede kwaliteit 3-laags non-woven filtermateriaal, hebben een goede filter capaciteit, zijn veilig en betrouwbaar. Verder zijn ze voorzien van een zachte, elastische oorlus die niet irriteert. De mondkapjes zijn ideaal voor het effectief filteren van lucht. Let op: de mondkapjes zijn niet voor medisch gebruik en gaan dus niet ten koste van onze helden in de zorg! Deze mondkapjes zijn bestemd voor nmalig gebruik. MEGAPACK (50 stuks) 3-Laags Mondkapjes

Specificaties

Merk

EAN

8000020200086

Anderen bekeken ook
Bespaar 54%
22,99

0 beoordelingen
Werkdagenvr23:59besteld,morgeninhuis
Dit witte dekbedovertrek is gefabriceerd van katoen en heeft een vrolijke botanische print!

Bespaar 27%
23,99

16 beoordelingen
Werkdagenvr23:59besteld,morgeninhuis
Deze matrasbeschermer is een rijkelijke uitbreiding voor jouw slaapkamer. Door de elastische stof zal dit aanhoudend prachtige op jouw matras blijven zitten!

Bespaar 33%
39,99

0 beoordelingen
Werkdagenvr23:59besteld,morgeninhuis
Dit hoeslaken biedt de juiste beveiliging voor jouw split-topper. Daarnaast is dit hoeslaken gezellig comfortabel, waardoor je iedere avond lekker in slaap valt!

Bespaar 63%
29,99

57 beoordelingen
Werkdagenvr23:59besteld,morgeninhuis
Dit dekbedovertrek is ontworpen van 100% percale-katoen. Onder deze luxueuze print droom jij kostelijk weg!