Romanette Luxe Splittopper Molton Hoeslaken 160 x 220

84,99 49,99

Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Dit splittopper molton hoeslaken van het merk Romanette is speciaal ontwikkeld voor een splittoppermatras met een hoogte van 7 t/m 10 centimeter.

Bezorging in Nederland & België
Veilig en vertrouwd achteraf betalen
Supersnelle bezorging
Hoogste kwaliteit beddengoed
Scherpe prijsgarantie

Artikelnummer: MOLSTO1622 Categorie:
Details

Product informatie

Een molton neemt veel lichaamsvocht op. In tegenstelling tot het matras kan de molton op betrekkelijk hoge temperatuur gewassen worden. Dit beschermd het matras tegen vocht en zo wordt de levensduur van jematras verlengd. Materiaal: Dit splittopper molton hoeslaken is gemaakt van 100% opgeruwde katoen. Opgeruwde katoen heeft unieke eigenschappen betreffende sterkte, duurzaamheid en absorptie, waardoor het een uitermate geschikt materiaal is om een molton van te maken. Verder is dit molton hoeslaken170 gr/m. Dit lijkt niet zoveel, maar wat dit hoeslaken juist zo mooi maakt is de garendikte. Er zijn bij het weven hoogwaardige garen gebruikt, waardoor het molton hoeslakenvan geweldige kwaliteit is en extra lang meegaat. Overig: Dit molton hoeslaken heeft aan de bovenzijde een splitsing in 2 delen. Hierdoor is het mogelijk de linker dan wel rechter kant van het matras in hoogte te verstellen en het andere deel indien gewenst omlaag te laten.Zo kan jij nog heerlijk rechtop een boek lezen terwijl je partner rustig in slaap valt. Ook heeft deze splittopper een elastiek in de hoeken zodat het molton goed strak om je topmatras blijft zitten. Romanette staat bekend als een kwalitatiefmerkwat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden. Romanette Romanette staat bekend als een kwalitatiefmerkwat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.Voor dit hoeslaken is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van het hoeslaken behouden. Romanette Luxe Splittopper Molton Hoeslaken 160 x 220

Specificaties

Merk

EAN

8716057003308

Anderen bekeken ook
Bespaar 50%
59,99 29,99

32 beoordelingen
Levertijd: 5 - 7 werkdagen
2-pack: ontvang niet n, maar 2 topper hoeslakens!

Bespaar 44%
179,99 99,99

37 beoordelingen
Levertijd: 5 - 7 werkdagen
Dit hoofdkussen heeft de perfecte vorm voor de contouren van je nek en hoofd, voorkomt pijn en zorgt voor een goede bloedcirculatie.

Bespaar 29%
69,99 49,99

14 beoordelingen
Levertijd: 5 - 7 werkdagen
Op zoek naar een basis voor een goede nachtrust? Dan is een splittopper een goede stap om mee te beginnen!

10,99

63 beoordelingen
Levertijd: 5 - 7 werkdagen
Goed slapen begint met een goede basis! Een goed hoeslaken is essentieel voor jouw nachtrust. Dit hoeslaken zorgt ervoor dat jij met een gerust hart kan gaan slapen.