Vloerkleed – Sevilla 190 x 290 cm

219,99


Ben je op zoek naar een prachtige toevoeging aan je woon- of slaapkamer? Dit vloerkleed is de oplossing! Dit vloerkleed is beschikbaar in verschillende afmetingen.

Bezorging in Nederland & België
Veilig en vertrouwd achteraf betalen
Supersnelle bezorging
Hoogste kwaliteit beddengoed
Scherpe prijsgarantie

Artikelnummer: 98567 Categorie:
Details

Product informatie

Dit vloerkleed heeft een prachtige rode en zwarte overloop van kleur en is gemleerd. Perfect voor een moderne of industrile inrichting. Dit vloerkleed is circa 1 cm hoog.Koude voeten door een koude vloer! Zeker in de winter is dit een zeer bekend probleem! Zeg die koude voeten maar gedag! Met dit vloerkleed is dat verleden tijd. Niet alleen is een vloerkleed fijn voor jou! Maar ook jouw woonkamer of slaapkamer kan je er een flinke boost mee geven! Een stijlvol tapijt kan van jouw kamer een nieuwe look geven!MateriaalDe bovenkant van dit vloerkleed is gemaakt van 100% Sari zijde. Dit materiaal is gerecycled uit oude sari's. De onderzijde is gemaakt van katoen. Dit vloerkleed is Handloom geweven. Bij dit proces verloopt het werk sneller dan bij de traditionele manier van knopen, zodat de tapijten betaalbaarder zijn. Vloerkleed – Sevilla 190 x 290 cm

Specificaties

Merk

Anderen bekeken ook
Bespaar 55%
44,99

30 beoordelingen
Werkdagenvr23:59besteld,morgeninhuis
Goed slapen begint met een betrouwbare basis! Een extreem hoeslaken is essentieel voor jouw nachtrust. Dit hoeslaken zorgt ervoor dat jij met een gerust hart kunt gaan dommelen.

Bespaar 50%
34,99

9 beoordelingen
Werkdagenvr23:59besteld,morgeninhuis
Goed dommelen begint met een goede basis! Een lekker hoeslaken is essentieel voor jouw nachtrust. Dit hoeslaken waakt ervoor dat jij met een gerust hart kunt gaan doezelen.

Bespaar 44%
26,99

10 beoordelingen
Werkdagenvr23:59besteld,morgeninhuis
Dit hoeslaken verlengt de levensduur van jouw topmatras. Daarnaast is dit hoeslaken prettig comfortabel, waardoor je eeuwig kunt genieten van je nachtrust!

Bespaar 78%
9,99

0 beoordelingen
Werkdagenvr23:59besteld,morgeninhuis
Goed slapen begint met een goede basis! Een heerlijk hoeslaken is essentieel voor jouw nachtrust. Dit hoeslaken waakt ervoor dat jij met een gerust hart kan gaan dromen.